Kategorie

Newsletter

X-tend - držák na tablet, stolní, černý 570007

Elegantní a praktické řešení: uchycení tabletu do držáku s rotací 360°.
Kompletní kovový lakovaný držák je určen pro kancelářské i průmyslové prostory, do obchodů, na recepce budov vč. Hotelů. Usnadňuje manipulaci s tabletem. Stojan je složen z protiskluzového černého kovového podstavce a ramene se dvěma klouby.

Více detailů


1 755 Kč bez DPH

G121301

Věrnostní program Zakoupením tohoto produktu získáte až 21 bodů do Vašeho věrnostního programu. Což odpovídá slevě 42 Kč. Vaše věrnostní body.



Elegantní a praktické řešení: uchycení tabletu do držáku s rotací 360°.
Kompletní kovový lakovaný držák je určen pro kancelářské i průmyslové prostory, do obchodů, na recepce budov vč. Hotelů. Usnadňuje manipulaci s tabletem. Stojan je složen z protiskluzového černého kovového podstavce a ramene se dvěma klouby. Díky kloubům lze tablet otočit na výšku i na šířku, a navíc přizpůsobit sklon vůči ploše. Tablet snadno upevníte do držáku pomocí úchytů na zadní straně. Posuvné úchyty mají rohy z transparentního plastu. Min. rozměr tabletu: 17,78 cm (7¨) a max. rozměr: 25,4 cm (10’).
Držák lze využít také jako nástěnný držák, díky otvorům pro snadné upevnění na stěnu. Barva držáku: černá. Záruka: 10 let.

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

Košík  

(prázdný)

Novinky

Momentálně nejsou žádné novinky